Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی طرح شکایتی در شعبه ۷ بازپرسی ناحیه دو تهران و به دادخواهی تعدادی از مالباختگان علیه شرکتی به نام "ماهان خودرو"، پرونده‌ای مقدماتی با موضوع کلاهبرداری تشکیل و به اداره چهاردهم مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همان تحقیقات اولیه مشخص شد که افرادی با راه اندازی شرکتی جعلی با نام ماهان خودرو و با اعلام تحویل چند روزه‌ی خوردو‌های سنگین و در پوشش تبلیغات گسترده در سایت دیوار اقدام به ثبت نام از متقاضیان خودرو‌های سنگین می‌کنند.

 معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ بیان کرد: در تحقیقات تکمیلی و با جمع آوری اظهارات شکات پرونده مشخص شد همگی آن‌ها به صرف اعتماد کردن به تبلیغات این شرکت و نهایتا مراجعه حضوری به محل شرکت و بدون هرگونه بررسی در خصوص احزار فعالیت قانونی شرکت، سرمایه خود را در اختیار این شرکت قرار دادند؛ مالباختگان در اظهارات خود عنوان داشتند: فکر می‌کردیم که شرایط خوبی است و باید از این شرایط استفاده کرد و این فرصت را از دست نداد و بعد از ثبت نام و واریز مبالغ اولیه تازه متوجه دروغین بودن وعده‌های داده شده شدیم.

وی افزود: یوسف یکی از مالباخته‌ها در اظهارات خود به کارآگاهان گفت:: از طریق سایت دیوار با شرکت ماهان خودرو آشنا شدم؛ به شماره‌ای که در سایت اعلام کرده بودند تماس گرفتم؛ با خانمی به نام مهربان که خود را منشی شرکت معرفی کرد صحبت کردم که بعد از اعلام شرایط واگذاری خودرو در کمتر از یک هفته شماره حساب متعلق به شخصی به نام محمد – ک. را به من داده شد و من نیز مبلغ ۶۰ میلیون تومان را به این حساب واریز و مابقی مبلغ مورد نظر را نیز در قالب یک فقره چک به شرکت تحویل دادم.

 معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مالباخته‌ای دیگر نیز در اظهارات مشابه به کارآگاهان گفت:: "از طریق سایت دیوار با شرکت ماهان خودرو آشنا شدم؛ در مورخه ۱۳/۹/۹۷ به آدرس شرکت در فلکه اول صادقیه مراجعه و مبلغ ۵۰ میلیون تومان نقدا کارت کشیدم و ۴۰ میلیون تومان مبلغ باقی مانده را در قالب دو فقره چک بین بانکی به شرکت تحویل دادم ". یکی دیگر از مالبختگان که از جنوب کشور برای ثبت سفارش خودرو به شرکت ماهان خودرو مراجعه کرده بود نیز در اظهاراتش به کارآگاهان گفت:: "از طریق سایت دیوار با این شرکت آشنا شدم و در مورخه ۱۵/۹/۹۷ به شرکت مراجعه و ۱۲۰ میلیون تومان پول به حساب این شرکت واریز کردم؛ به من گفتند که در پنجم دیماه برای تحویل خودرو مراجعه کنم، اما وقتی به شرکت مراجعه کردم، شرکت تعطیل بود و گوشی همه اعضای شرکت نیز خاموش شده و کسی جوابگوی من نبود.

سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور با اشاره به اینکه افراد این شرکت از تاریخ یکم آذر ماه سال جاری تا ۱۵ دی ماه سال جاری از طریق سایت دیوار برای ثبت نام خودرو‌های سنگین تبلیغات داشته اند و به بهانه دریافات بیعانه صد‌ها میلیون تومان از مالباخته‌ها پول دریافت کردند، بیان داشت: با شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان پرونده تاکنون ارزش این پرونده به بیش از از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسیده که با توجه به ادامه رسیدگی به این پرونده و احتمال شناسایی دیگر شکات و مالباختگان، احتمال افزایش ارزش مالی پرونده کماکان وجود دارد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، در پایان با اعلام خبر دستگیری تعداد چهار نفر از اعضای اصلی این شرکت گفت: با اقدامات ویژه پلیسی، تعداد چهار نفر از اعضای اصلی این شرکت با هویت‌های مشخص شناسایی، در یک اقدام ضربتی و همزمان دستگیر و به اداره ۱۴ پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند و تحقیقات از آن‌ها جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۲۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در روز دوشنبه
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین